Двете звезди на отбора на Ботев (Пд) - Тодор Неделев и

...
Двете звезди на отбора на Ботев (Пд) - Тодор Неделев и
Коментари Харесай

Играчи и фенове на Ботев" се изпокараха при изненадващата загуба от "Царско село"

Двете звезди на тима на " Ботев " (Пд) - Тодор Неделев и Лъчезар Балтанов, започнаха да се разправят с почитателите на тима по време на домакинския мач против новака " Царско село ", приключил с изненадваща загуба 0:2.

Малко преди първото от двете попадения на холандския голмайстор на гостите Родни Антви, които бяха в края на дуела, двамата футболисти си размениха остри реплики с последователите, които непрекъснато освиркваха грешките и вялата игра на отбора. Изнервен от дюдюканията, Балтанов им изкрещя: „ Айде стига сте викали на всяко отиграване “. После и капитанът Неделев отиде до страничната линия и подвикна на почитателите: „ Какво желаете? Слезте вие да играете! ", като получи в отговор много насмешки и освирквания.

След това паднаха головете на Антви (84-та и 89-а мин.), които донесоха историческа първа победа на новака в елитната група и внесоха още повече напрежение по трибуните. Изненадващо треньорът на " Ботев "  Желко Петрович упрекна за загубата жегата.

" Няма да употребявам загубата за опрощение. Но първо желая да кажа, че съм доста отчаян от организацията, тъй като мачът се игра в 18 часа. Всеки знае какъв брой е топло през август в Пловдив. Може би през днешния ден беше над 40 градуса - сподели черногорецът. - Не зная кой прави програмата, само че това е доста рисково за нас и за футболистите. Не е добре за футбола. Не приказвам единствено за този мач - мисля, че имаме още един или два, които ще изиграем в 18 часа. Ако тези хора не почитат футболистите и клуба - добре, няма проблем, ние ще играем и в 3 часа следобяд, може би ще е 60 градуса и някой ще почине на терена. "

Петрович обаче не смята, че съперникът е бил по-добрият: " Наистина е необикновено, че взеха три точки през днешния ден. Контролирахме играта, играхме добре, само че когато не бележиш голове, и да правиш всичко както би трябвало, няма по какъв начин да спечелиш мача. "

Собственикът на " Царско село " Стойне Манолов, разбираемо, бе извънредно удовлетворен от историческата победа.  " Нямам визия до каква степен може да стигнем в шампионата и дали може да спънем грандовете. Знам единствено, че би трябвало да ни одобряват на съществено. Ако не го вършат, ще страдат ", закани се той.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР